Mijn mooiste herinnering eindigt hier, in Nederlands!

(English: “My Best Memory Ends Here”)

Mijn mooiste herinnering eindigt hier is een prachtige Young Adult over een meisje dat worstelt met een bipolaire stoornis. En niemand mag het weten.

Op veilige afstand
Een bipolaire stoornis maakt het leven er niet gemakkelijker op voor de 16-jarige Mel Hannigan. Uit zelfbescherming vertelt ze niemand over haar ziekte en houdt ze haar vrienden op veilige afstand. Dan kun je maar beter niet verliefd worden, natuurlijk.

Angst voor afwijzing
Als dat toch gebeurt, en als haar voormalige beste vriendin haar dan ook nog eens confronteert met de waarheid over het einde van hun vriendschap, stort Mels wereld in. Uit angst afgewezen te worden begaat ze een enorme stommiteit. Maar zouden haar vrienden haar echt in de steek laten als ze wisten waar ze mee worstelt?

Young Adults van Eric Lindstrom
‘Mijn mooiste herinnering eindigt hier’ werd geschreven door Eric Lindstrom. Dankzij de moderne dialogen is het een echte aanrader voor elke young adult-liefhebber. Dit prachtige verhaal laat je nadenken over de angst jezelf bloot te geven en de moed die nodig is om geaccepteerd te worden om wie je bent.

Verschijnt september 2017

UitgeverĀ : Gottmer

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.